חומצת בור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/09/2010 | 20:49 | מאת: רחל

חליתי בשפעת לפני שבוע.הבראתי אך עדיין מלאת ליחה, נוטלת כדורי מוקוליט לכיוח.אוזן ימין ניסתמה,מציק מאוד,לחץ איוושה וחוסר שמיעה. יש לי טיפות עיניים חומצת בור עד 11.12 שנידמה לי שקיבלתי בעבר למיקרה דומה. האם אכן ניתן לזלפן לאוזן וזה ייבש נוזלים? האם נורא שהן כבר לא סגורות? תודה וחג שמח.

25/09/2010 | 12:28 | מאת: ירון הרוקח

שלום רחל ניתן להשתמש בחומצת בור למטרה הזו. היא גם ממיסה מעט את השעווה וגם יש לה יכולת לחטא ולייבש נוזלים. את יכולה להשתמש בבקבוק שנפתח לשימוש לאוזן בלבד לשאלות נוספות [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי