שימוש במשחת רט אויט בהריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/09/2010 | 08:48 | מאת: סיון

שלום! אני בשבוע 9, משתמשת כל ערב במשחת רט אויט 0.025% לעור הפנים ועכשיו נודע לי שהדבר אסור. כמובן שמייד אפסיק הטיפול , אבל בכל זאת אני על סף היסטריה. האם גרמתי נזק באיזהשהו אופן? אודה להתייחסות מהירה.

25/09/2010 | 15:33 | מאת: ירון הרוקח

שלום סיון הספיגה של קרם, גל רט-אויט הוא מינימלי ביותר ולכן דבר ראשון להרגע ולנשום עמוק. יחד עם זאת, למרות הספיגה הנמוכה אין להשתמש בתכשירים הללו בהריון בכלל גם אם מדובר על מריחה באזור קטן על הפנים. לשאלות נוספות: [email protected]

02/10/2010 | 19:41 | מאת: סיון

02/10/2010 | 22:48 | מאת: ירון הרוקח

סביר להניח שלא נגרם נזק בגלל שהספיגה היא מינימלית ביותר ובכל מקרה עדכני את רופא הנשים שלך בברכה וסליחה שלא הייתי ברור יותר קודם

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי