דחוף! שאלה לגבי ונקומיצין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/09/2010 | 00:50 | מאת: בתיה

שלום רב! אני נוטלת ונקומיצין כבר שבוע (בשתיה ) אני מערבבת את האבקה בבקבוקון עם תמיסת סליין ושותה . האריכו לי את המרשם ל-10 ימים וקניתי אתמול בקבוקים חדשים אבל האם שונים לגמרי! הקופסא נראית אותו הדבר חיצונית אבל הבקבוקון שמן יותר יש בפנים גושי אבקה לבנה ולא אבקה"טחונה" כפי שהיה בבקבוקונים הקודמים וגם הטעם שונה . האם זו בדיוק אותה תרופה? אני מפחדת שאני סתם לוקחת וזה משהו שונה למרות ששוב , מבחוץ זו אותה קופסא וכתוב אותו הדבר . ממתינה לתשובה...

22/09/2010 | 09:32 | מאת: ירון הרוקח

שלום בתיה זו אותה תרופה ואותה אבקה כשתוסיפי את הסליין את תראי שהאבקה מתמוססת באופן מלא כמו שהיה עם התרופה מהחברה השניה לשאלות נוספות: [email protected]

23/09/2010 | 18:35 | מאת: בתיה

22/09/2010 | 18:56 | מאת: אמיר

איזה חבילות יש לך ? של 500 מיליגרם ? כמה מים את מוסיפה ? 10 CC ?

07/10/2010 | 22:58 | מאת: בתיה

היי , כן 500 לגבי תמיסת הסליין זה בא בבקבוקונים לא זוכרת כמה יש בכל אחד נדמה לי שאכן 10

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי