מה ההבדל בין משחת אמלה למשחת דו-קאין?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/09/2010 | 20:24 | מאת: ליידי די

הן אותו הדבר? מבחינת רכיבים? לשתיהן יש את אותה ההשפעה של האילחוש?? אם לא,מה יותר מומלץ לטיפולי הסרת שיער בלייזר?

22/09/2010 | 00:03 | מאת: ירון הרוקח

השלום לליידי המרכיבים הפעילים זהים ההבדל הוא בבסיס בו הם מפוזרים, דהיינו הקרם, כאשר הקרם באמלה נספג טוב יותר ולכן ההשפעה של האמלה חזקה יותר והדבר נתמך גם מעדויות ממטופלים שהשתמשו. רק זכרי למרוח אותו שעה לפני הטיפול בהנחה שאין לך רגישות לתרופות ואם יש היוועצי ברוקח או רופא לפני הקנייה כמו כן אשור למרוח אותה על מקומות בהם יש פצעים פתוחים לשאלות נוספות: [email protected]

22/09/2010 | 14:30 | מאת: צחי הלא רוקח

לא למרוח אמלא-ה על פצעים פתוחים.ללא צורך באישור אשורי.

08/08/2013 | 21:27 | מאת: לילך

רוצה בבקשה לדעת אם אני יכולה להישתמש בדו קאין כי יש לי רגישות לפולים גי'סיקס פי די ובאמלה אמרו לי שאסור אשמח לקבל תשובה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי