אומפרדקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/09/2010 | 13:08 | מאת: תומר

שלום, הייתה לי דלקת בגרון שעברה לפני כחודש וחצי. מאז השיעול לא עוזב אותי... הרופאה חושבת שיתכן זה מחומציות בקיבה ונתנה לי אומרדקס. עכשיו הדבר הזה קורע לי את הבטן וגורם לי לשלשולים. חצי שעה אחרי האוכל עדיין אני סובל מכאבי בטן. האם הטיפול הוא נכון? האם מותר לקחת תרופה זו אם אני לא סובל מבעיות חומציות בקיבה?

22/09/2010 | 00:19 | מאת: ירון הרוקח

שלום תומר אם הטיפול נכון יקבע הרופא. חשוב לדעת כמה זמן אתה סובל משלשולים וכאבי בטן שכן זו אחת מתופעות הלוואי הנפוצות של הכדור ואם זה נמשך למעלה משבוע יש לדבר עם הרופא להערכה מחודשת של הכדור. ניתן להשתמש בכדור גם אם לאסובלים מחומציות יתר למטרות נוספות כמו מניעה של נזקים לקיבה בעקבות נטילה של כדורים אחרים אך לא רצוי לטול לזמן ממושך. כמו כן ואת זה לא ציינת מה המצב של השיעול לשאלות נוספות:[email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי