פריזיום לילדה בת שנה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/09/2010 | 22:24 | מאת: מירית

שלום, ביתי בת שנה ושלושה חודשים מפרכסת בחום עם חשש לאפילפסיה מורכבת ומחלות חום חוזרות כרגע מטופלת בקפרא והחלה טיפול בפריזיום , הגיעה למינון המקסימלי של 10 מ"ג ליום (שוקלת 10 ק"ג). לפי הוראות היצרן אין לתת תרופה זו לילדים אך הנורולוג שמטפל בה (נחשב למס 1 בארץ) הכל זאת ממליץ על תרופה זו. האם יש סכנה, תופעות לוואי בתרופה זו? האם זה בסדר מבחינת גילה של ביתי? דחוף!!! מאושפזת כרגע ופרכוסים מרובים וממושכים. תודה אם מודאגת

22/09/2010 | 00:41 | מאת: ירון הרוקח

שלום מירית דבר ראשון יש נסיון עם התרופה על ילדים בחו"ל ונסיון טוב דבר שני והכי חשוב זה שמטפל בה נוירולוג טוב לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי