בירור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/09/2010 | 21:28 | מאת: מירי

שלום רב! אני נוטלת ונקומיצין זה בא באבקה באמפולה ואני מערבבת את זה עם תמיסת סליין ואז שותה . אני מאחסנת את בקבוקוני הסליין בארון והיום ראיתי שכתוב לאחסן עד 25 מעלות . לא נראה לי שזו הטמפרטורה בארון... רציתי לדעת אם זה מסוכן להשתמש בזה? עדיף לקנות בקבוקונים חדשים? בתודה מראש...

22/09/2010 | 00:45 | מאת: ירון הרוקח

שלום מירי החשש הוא שהאנטיביוטיקה לא תהיה יעילה בלל נזקי החום. אם היה ממש חם ועולה מהשאלה שכך היה אז רכשי בקבוקונים חדשים ואחסני אותם במקום קריר לשאלות נוספות: [email protected]

22/09/2010 | 15:15 | מאת: צחי הלא רוקח

מחלת חום חוזרת בתינוקות וילדים --וגם במבוגרים--יכולה לנבוע מסיבות רבות-וירוסים למשל -וחידקים-שאז ורק אז יש ערך לטיפול אנטיביוטי. נא לבדוק את מערכת החיסון....ועוד ועוד. רצוי שיבדוק רופא ילדים מעולה -ואם יש פרכוסים -גם נוירולוג. אין ייצור כזה שנקרא ה ה נוירולוג בארץ. יש הרבה נוירולוגים טובים.ואני מקווה שאין כאלה שאינם טובים......

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי