שאלה פראמול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/09/2010 | 17:59 | מאת: רועי

אף ושיעול ליום וללילה שנקנה לפני יותר משנה והתוקף שלו נגמר ב 04.2010 האם אפשר להשתמש בו למרות שפג תוקפו? אני יודע שיש תרופות ומוצרים שכן מחזיקים חיי מדף ארוכים יותר למרות הרישום של משרד הבריאות באשר לכך. אני זקוק לזה כעת מאוד! תודה מקרב לב על התשובה. וגמר חתימה טובה לכל עם ישראל. רועי.

22/09/2010 | 00:29 | מאת: ירון הרוקח

שלום רועי חל איסור מוחלט להשתמש בתרופות מעבר לתאריך המוטבע על האריזה. ההנחה שהצגת בשאלה שיש תכשירים שאתה מכיר הינה פסולה ולא נכונה. לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי