נטילת אנטיביוטיקה לפי מרשם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/09/2010 | 17:38 | מאת: אייל

מזה יומיים אני סובל מאודם בגרון ,חום ,צמרמורות ונפיחות  היום בבוקר.כשביקרתי אצל הרופא המשפחה שלי והוא רשם לי מוקסיפן 500 מליגרם 4 פעמים ביום.לשאלתי ,כשהגעתי לבית המרקחת נתנו לי במקום מוקיסיפן ...פן רפא ויקי 500 זה אותו הדבר ? למרות שראיתי מוקיסיפן לא שם גנרי של פן רפא ויקי 500. להמשך נטילת האנטיביוטיקה אודה לתשובתכם בברכה

22/09/2010 | 00:27 | מאת: ירון הרוקח

שלום אייל לא זו לא אותה אנטיביוטיקה גש לבית המרקחת בו קנית את התרופה לבירור שזו אכן התרופה הרשומה במרשם לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי