זריקות וולטרן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/09/2010 | 09:02 | מאת: יעל

אני בת 37 נשואה + 4. בחודשים האחרונים התחלתי לסבול מהתקפי כאבים חזקים בגב תחתון בצד ימין (לעיתים כולל ישבן צד ימין). רופאת המשפחה שלחה אותי לפיזיוטרפיה + זריקות וולטרן. לקחתי עד כה 2 זריקות וסבלתי מעייפות חריגה. הכאב עבר אך חזר לאחר מספר שעות. (יש ירידה מסויימת בעוצמת הכאב). האם יש קשר בין העייפות לוולטרן? האם לקחת את הזריקה השלישית? מה הן תופעות הלוואי של וולטרן? האם כדאי להמשיך בוולטרן עוד לפני הפיזיוטרפיה? תודה!

21/12/2010 | 08:38 | מאת: יהודית

אני סובלת מכאבים ביד הימנית זה מכבר חודשיים במיוחד כשהיד במנוחה בלילה. קיבלתי כדורים ולא עזר. כרגע אני עושה זריקות וולטרן קיבלתי 5 ריקות ועשיתי כבר 2 לא עוזר האים להמשיך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי