תגובות בין תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/09/2010 | 14:15 | מאת: וסרמן

האם מותר ליטול ארקוקסיה עם אקטיבל? בעלון התרופה של ארקוקסיה כתוב לא לקחת עם טיפול הורמונלי חלופי. וגם האם יש סכנה בנטילת ארקוקסיה +קונסרטה?

10/09/2010 | 17:55 | מאת: ירון הרוקח

שלום לך אין ליטול ארקוקסיה עם טיפול הורמונלי תחליפי שכן ארקוקסיה מעלה את ריכוז החומר האסטרוגני שנמצא באקטיבל ועל כן יש לדבר עם הרופא שיחליף את הארקוקסיה בתרופה אחרת או לקבל את דעתו לגבי הפסקת האקטיבל במהלך הטיפול בדלקת והכאבים. שילוב של ארקוקסיה וקונצרטה הינו אפשרי ומותר

13/09/2010 | 19:53 | מאת: וסרמן

תודה רבה ושנה טובה!

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי