מינון נורופן לילדה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/09/2010 | 21:14 | מאת: זהבית

בתי בת 8 ומשקלה 30 ק"ג . מהו המינון להורדת חום של נורופן ? תודה.

09/09/2010 | 21:30 | מאת: ירון הרוקח

שלום זהבית המינון להורדת חום בהנחה שהילדה בריאה בדרך כלל הוא 15 cc מסירופ נורופן. כארש את המינון הזה ניתן לתת כל 8 שעות ורצוי שיהיה עם אוכל. חשוב לזכור שאם החום נהייה ממושך, למעלה מיומיים רצוף יש לפנות לרופא בהקדם כנ"ל במצבים של חום גבוה (מעל 39). כמו כן אני הייתי ממליץ להתחיל ולעבור לכדורי לעיסה של דקסמול מפאת נוחות לשאלות נוספות:[email protected] שנה טובה ושתרגיש טוב

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי