מסטינון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/09/2010 | 08:49 | מאת: אביבה

שלום יש לי 2 שאלות 1. מה קורה עם כדורי מסטינון? יש כעת מחסור ורציתי לדעת מתי יחדשו את הייבוא לתרופה. 2. כמה זמן יש להמתין בין לקיחת כדורי ברזל ואוכל? תודה

09/09/2010 | 22:25 | מאת: ירון הרוקח

שלום אביבה 1. לא ידוע מתי ימשיכו את השיווק. אם את חברת מכבי לפי מה שאני יודע עוד ניתן להשיג את התרופה. 2.אני לא יודע איזה סוג ברזל את לוקחת אך באופן עקרוני את הברזל נוטלים עם אוכל אך יש להפרידו ממוצרי חלב, ביצים, קפה, תה וארוחות שעשירות בסיבים תזונתיים לפחות שעתיים לכל כיוון. כמו כן יש להרחיקו מתרופות אחרות שאת נוטלת לפחות שעתיים לשאלות נוספות [email protected]

10/09/2010 | 09:13 | מאת: אביבה

תודה ירון אם כך רציתי לדעת אם יש תחליף למסטינון שאפשר לקחת עד שישווקו אותו שןב. שנה טובה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי