פריחה בחלק תחתון של הגוף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/09/2010 | 23:26 | מאת: טל

חג שמח. הילדה שלי בת שנתיים ו-9 חודשים ושוקלת 11 קילו ויש לה דלקת ריאות. רופאת הילדים נתנה לה גם MOXYVIT וגם BRICALIN. יש לציין שBRICALIN היא כבר לקחה בעבר אך לא MOXYVIT. היום(לפני שעה) הבחנו כי יש לה פריחה(ואפילו שלפוחיות) ברגליים ובאזור הישבן. האם יש להפסיק את הטיפול ב MOXYVIT?

09/09/2010 | 21:24 | מאת: ירון הרוקח

שלום טל יש לגשת לרופא באופן מיידי על מנת לבחון את הסיבה לפריחה שהחלה על הילדה. יש לציין שאחד הסימנים לרגישות לפנצילין ונגזרותיו (moxivit הוא מאותה משפחה) היא פריחה שאף עשויה להיות פריחה עם שלפוחיות. כמו כן מחלות חום, ובמיוחד חום גבוה, בילדים קטנים עלולות להיות מלוות בפריחה ועל מנת לאבחן את הסיבה לפריחה יש לפנות לרופא באופן מיידי

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי