zinat versus reflux

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/09/2010 | 11:21 | מאת: edna

בדף הנלווה לתרופת זינט רשום שאין להשתמש בנוגדי חומצה. אני סובלת מריפלוקס ונוטלת LANTON. האם להפסיק בעת הנטילה של זינט?

09/09/2010 | 21:54 | מאת: ירון הרוקח

שלום edna lanton אינה שייכת למשפחת נוגדי החומצה אלא למשפחה של תרופות המפחיתה את הפרשת החומצה בקיבה, כך שאת יכולה להמשיך ולטול את שתי התרופות בו זמנית. רק אזכיר לך ש lanton יש לקחת על קיבה ריקה לפחות חצי שעה לפני ארוחה שכן נוכחות של מזון מפחיתה את הספיגה של התרופה ואת האנטיביוטיקה zinnat יש לקחת אחרי האוכל ולסיים את כל הטיפול שהרופא קצב לך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי