פטרת הפה- קנדידיאזיס שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/09/2010 | 15:22 | מאת: עידו

כבר חודש, חודש וחצי, יש לי פטרת הפה. בהתחלה הפטרת הייתה ברמה גבוהה, ולפי רופא התחלתי להשתמש בדקטרין אורל ג'ל. אומנם זה עזר, אך עדיין מופיעים כל פעם התחלה של קנדידיאזיס בחלל הפה (מעין שטחים לבנים, מחוספסים). האם כדאי לנסות את התרופה - ספורנוקס SPORANOX למקרה זה? תודה רבה

20/09/2010 | 14:56 | מאת: כמאל עמארנה

עידו שלום, האם אתה משתמש בתרופות כלשהן, בנוסף לטיפול האנטי פטרייתי? האם אתה סובל ממחלה כרונית כלשהי? מומלץ לפנות לרופא השיניים לבדיקה, בנוסף להמשך טיפול מול רופא המשפחה. טבליות ספורנוקס מיועדות בין היתר לטיפול בפטרת פה, התרופה דורשת מרשם רופא, ויש ליטול אותה לאחר התייעצות עם הרופא/ה המטפל/ת. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי