מנת יתר לורתרים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/09/2010 | 20:50 | מאת: יעל

שלום רב, ךאחר שנתתי לבני, בן ה 4 כפית לורתרים להפחתת תגובה אלרגית לעקיצות יטושים, הוא לקח שתי כפיות נוספות כשלא שמתי לב. האם זה מסוכן? האם עליי לשים לב לתופעות לוואי מסוימות? האם עליי להילחץ או לא? אשמח לתגובה מהירה כיוון שאני כרגע בלחץ. תודה רבה.

04/09/2010 | 21:56 | מאת: עמית

תתני לו לשתות חלב. בכל אופן תתקשרי למוקד האחיות כוכבית 2700 של כללית (הם עובדות עכשיו) כשהאחות תשאל אותך לגבי שם ומספר זהות - תגידי לה שאת מבקשת להישאר בעילום שם, ושזה מקרה חירום. תתיעצי איתה. בהצלחה :)

26/02/2013 | 19:55 | מאת: לרופא

היתקליף לה העור בגלל התורפה לורתרים מה עושים

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי