היי בקשר לפפברין זה דחוף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/08/2010 | 14:49 | מאת: ליבנת

היי אני סובלת מכאבי בטן חזקים והתכווצויות שרירים. אמרו לי לקחת פפברין הידרוכלוריד מה הוא עושה ? למה התרופה יכולה לעזור? ואילו תופעות לוואי? ישנה עוד תרופה והיא פמוטידין...אשמח עם תחזירו לי תשובה פה או לאיימיל תודה רבה

20/09/2010 | 14:57 | מאת: כמאל עמארנה

ליבנת שלום, Papaverine hydrochloride הינה תרופה שמרפה שריר חלק במערכת העיכול. תופעות לוואי של התרופה, אי נוחות בבטן, שלשולים, עצירות, בחילות, כאבי ראש. תרופה זו רק במרשם רופא. Famotidine- זו תרופה לטיפול ומניעת צרבות כתוצאה מיתר חומציות או כיבים בקיבה (התוויה שונה מ- Papaverine). תרופה זו לא חייבת מרשם רופא במינונים נמוכים. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי