מונורול כטיפול של מס' מנות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/08/2010 | 14:00 | מאת: תמי

האם קיים פרוטוקול טיפול של מונורול הכולל טיפול של עשרה ימים, כל יום מנה אחת? למיטב ידיעתי מדובר בתרופה שנוטלים רק פעם אחת.

01/09/2010 | 15:50 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום תמי, לפי מקורות המידע שבידינו, Micromedex ועלון לרופא לא נמצא מידע עם משטר טיפולי של 10 ימים בתרופה. תרופה זו במצב של דלקת בשתן ניתנת כמנה אחת שעה לפני אוכל או שעתיים אחרי, בשעות הבוקר אחרי שמרוקנים את שלפוחית השתן. לתרופה יש עוד התוויה שהיא לפני ניתוח בשלפוחית השתן נותנים מונורול כטיפול מניעתי שתי מנות מנה ראשונה 3 שעות לפני ניתוח ומנה שנייה 24 שעות אחרי. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי