פרימולט-נור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/08/2010 | 08:36 | מאת: מאיה 2

בוקר טוב, אני לוקחת פרימולט נור לאיחור המחזור בשל חופשה כבר מספר ימים ע"פ הרופא. המינון הינו פעמים ביום. אתמול לקחתי אחד בשעה 12 בבוקר בערך ושכחתי לקחת נוסף, על כן היום בשש בבוקר לקחתי כדור. שאלתי הינה, האם היום לקחת שני כדורים או אחד נוסף בערב??

26/08/2010 | 13:12 | מאת: כמאל עמארנה

מאיה שלום, לפי מקורות המידע שבידינו, micromedex, מומלץ לקחת את התרופה ששכחת ברגע שאת נזכרת, ואח"כ לחזור לקחת את הטיפול כל 12 שעות. אין להכפיל מנות. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי