Eviana - הוראות שימוש

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/08/2010 | 10:58 | מאת: sandy

התחלתי החודש לקחת Eviana . בחבילה יש 28 כדורים ולא ברור לי האם בתום חבילה יש מחזור או האם בכלל צריך לעשות הפסקה עד לקיחת החבילה השנייה . ההוראות לא ממש ברורות לי אודה לתשובתכם

29/09/2010 | 19:49 | מאת: ענת

היתחלתי לקחת EVIANA לפני כ3 חודשים אחרי כמה שנים של LIVIAL היפסקתי את הLIVIAL על דעת עצמי אחרי שבדיקות דם של הכבד לא היו כל כך טובות ונבעלתי לא היה לי כלום רק כבד קצת שומני גלי חום חזרו בגדול והרופא המליצה על EVIANA גלי חום נעלמו מיד אבל התחלתי להשמין והחזה שלי נפוח וכואב כמו לפני מחזור ץ מה לעשות ? לחזור ל KIVIAL

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי