הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/08/2010 | 20:13 | מאת: איתי

בין הכדור סולפידם לבין AMBIEN CR תודה רבה

26/08/2010 | 13:07 | מאת: כמאל עמארנה

איתי שלום, אין הבדל בין שני הכדורים, Ambien הוא שם התרופה המסחרי של Zolpidem- תרופה לטיפול בנדנודי שינה. התרופה מחייבת מרשם רופא. בברכה,

26/08/2010 | 20:21 | מאת: עירית

Ambien בצורת ה-CR הוא שדרוג Ambien. יש לו 2 שכבות פעילות: בשכבה הראשונה – מתבצע שחרור מידי של החומר הפעיל המוביל להרדמות מהירה. בשכבה השנייה – מתבצע שחרור מבוקר של החומר הפעיל (במהלך השינה) לשמירה על שינה רציפה, פחות התעוררויות ועליה במספר שעות השינה ללילה (עד כ-7 שעות).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי