הזרקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/08/2010 | 17:28 | מאת: גיל

שלום חשוב לי לשאול לגבי מועד הזרקה של אינסולין לנטוס מדוע חולים מסוימים יזריקו בשעות הבוקר ואחרים בשעות הערב? דבר נוסף, הבנתי שאינסולין זה לא צריך להזריק במועד האוכל האם כדאי בכ"ז לאכול דבר מה?

גיל שלום LANTUS ומכיוון שהספיגה שלו איטית הוא משתחרר לגוף באופן איטי ומקבלים פחות או יותר רמות קבועות שלו בדם לכן לא משנה אם מזריקים בבוקר או בערב או בכל זמן אחר, וגם אין חשיבות לזריקה עם או בלי אוכל, אך חשוב להזריק כל יום באותו זמן (פעם ביום). בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי