זריקת דיפרוספן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/08/2010 | 12:02 | מאת: מוריס

איבדתי את חוש הריח לפני כ20 שנה בשל מצב אלרגי כרוני של נזלת ופוליפים באף.בתחילה השתמשתי במספר כדורי פרדניזון בהדרגה במשך שבוע ימים וחוש הריח שב אלי .מאז הספקתי לעבור שני ניתוחים להסרת פוליפים.הפעם האחרונה היתה לפני 6 חדשים.חוש הריח חזר אלי רק לאחר שקבלתי זריקת דיפרוספן 1מ"ל. והשבוע,לצערי,נעלם חוש הריח לגמרי,כאילו לא היה ניתוח.הנשימה סדירה וחפשית.משאפים וכדורים (זילרג'י)הם כמו כוסות רוח למת. ב20 השנים האחרונות קבלתי 2-4 זריקות בשנה כדי לחזור ולהריח למשך מספר שבועות עד 3 חדשים בלבד ושאלתי:מה הסיכונים,אם בכלל הם קיימים,בשימוש בזריקה זו? ואולי יש לכם פתרון אחר להשבת החוש החיוני הזה? מודה לכל מי שיש בידו עצה לעוץ לי!!!

03/09/2010 | 01:32 | מאת: אקי

שלום דיפרןסבן הוא ממשפחת הקורטיזון והוא נגד דלקת שהיא תרופה חזקה במיוחד אבל התופעות לוואיי לכל הקורטיזון הוא מעלה את רמת הסוכר בדם ולא להתפלה אחרי כמה טיפולים יהיה הבן דם חולה סכרת אז כדאיי שלא לקחת אלא במקרה קריטי במיוחד.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי