חיפה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/08/2010 | 01:45 | מאת: לולו

שלום אני אמורה להתחיל בגלולות יסמין פעם ראשונה , הרגשתי שקבלתי מחזור והיה לי מעט (טיפה) של דם אז נטלתי הגלולה למחרת קמתי וראיתי שאני לא במחזור האם להפסיק או להמשיך בגלולות

לפי עלון לרופא, במידה ולא השתמשת בגלולולת קודם לכן, יש להתחיל ליטול את הכדורים ביום הראשון למחזור, מותר גם להתחיל ביום השני עד החמישי למחזור. במהלך המחזור הראשון לאחר תחילת הגלולות יש להשתמש באמצעי מניעה נוסף למשך שבוע ימים. ניתן להמשיך את הטיפול, אך עדיף במקרה הזה להתייעץ עם הרופא/ה שלך. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי