רסיטל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/08/2010 | 10:02 | מאת: אופיר

שלום לכם ...בעקבות חרדות אני משתמש כבר מעל שנתיים ברסיטל 20 פעמיים ביום ואני מרגיש מצויין היום רציתי לדעת אם התרופה תפגע בי בכל מובן שהוא לאורך השנים אם אמשיך לקחת אותה. יש לציין שאני ימשיך לקחת אותה כי אני מרגיש טוב ורוצה להמנע מתופעות וחרדות שהיו לי לפני שנתיים.

לפי מיקרומידקס, ניסויים קלינים לפני השיווק היראו שהתרופה RECITAL יכולה לגרום לתופעות שונות כמו הורדת לחץ הדם (1% מהחולים),עלייה בכדרויות דם לבנות , אנמיה(0.1%-1%), חולשה, אירועים מוחיים, מחשבות אובדניות וכו.. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי