שימוש בלמיסיל בעת הריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/08/2010 | 04:53 | מאת: מירב

האם מותר?

19/08/2010 | 07:52 | מאת: שלומית

הי מירב, אני וראה שלא ענו לך. אני הייתי בהריון לפני כשנה ונתנו לי מספר טלפון של יחידה כלשהי שאת שמה אני לא זוכרת בירושלים על מנת לבדוק בדיוק את השאלה שלך. אני מציעה שתבקשי מהרופאת נשים את הטלפון של היחידה הזאת שמתעסקת עם תרופות. כי כל מקרה זה לגופו. לי בכל אופן נתנו אישור לכך. יום טוב

19/08/2010 | 10:20 | מאת: אוריין לניאדו

שלום מירב, לפי עלון הצרכן של משרד הבריאות אין להשתמש בתרופה בלי להתייעץ עם הרופא אם אינך בהריון בשליש הראשון והאחרון.בכל מקרה ניתן לפנות למרכז הטרטוגני באסף הרופאץ. בברכה, אורין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי