ליריקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/08/2010 | 21:35 | מאת: אור

עד כמה ניתן לקחת את הכדור ליריקה 150 ביחד וכמה פעמים ביום ומה קורה עם לוקחים יותר ממה שצריך תודה על התשובות

11/08/2010 | 13:29 | מאת: אוריין לניאדו

שלום אור, לא ציינת את הסיבה לנטילת התרופה ליריקה.המינון משתנה לפי מחלה ולפי תפקוד כלייתי ואין הגבלת זמן למשך נטילת התרופה. מינון מעבר ל 300MG ניתן במקרה והחולה סובל את התרופה ותופעות הלוואי שלה כמו בצקת ,בצקת בלשון, עלייה במשקל,עצירות,עייפות,חולשה,כאב ראש,טשטוש ראיה,הפרעות חשיבה. בברכה, אורין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי