סחרחורת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/08/2010 | 12:45 | מאת: לירון

בת 30 , מזה שבוע וחצי נוטלת מינוציקלין 100 ויש לי סחרחורות מדי פעם.(100 מג לחודש ימים קיבלתי) האם כדאי להפסיק היות ואין שינוי בעור? או להמשיך למרות זאת עד חודש ימים

12/08/2010 | 15:01 | מאת: מוחמד אבו פול

לירון שלום, סחרחורת היא מתופעות הלוואי של תרופה זו , והיא מופיעה ב-70% מהנשים מול 24% בגברים. תופעה זו הייתה אחת הסיבות שהביאה להפסקת שימוש אצל מספר רב מהחולים, עם זאת, השינוי הראשוני בעור מופיע בממוצע רק לאחר 4.5 שבועות מתחילת השימוש בתרופה. כמו כן, אין להפסיק שימוש בתרופה ללא ייעוץ עם הרופא המטפל. יש לפנות לרופא. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי