אוגמנטין 875 מ"ג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/08/2010 | 12:34 | מאת: פז

עקב נפילה וחבלה בברך ימין ובמרפק שמאל הופניתי לחדר מיון באחד מבתי החולים.לאחר שעשיתי צילומים בברך ובמרפק והאורטופד ראה אותם הוא החליט לתת לי למשך 5 ימים פעמיים ביום כדור אוגמנטין 875 מ"ג.השאלה שלי מה תפקידו של כדור זה? מדוע קיבלתי מינון מאוד גבוה?

10/08/2010 | 13:54 | מאת: אוריין לניאדו

פז שלום, אוגמנטין הינה אנטיביוטיקה ממשפחת הפניצילינים, מטרתו של כדור זה הוא למנוע זיהומיים שייתכנו בגלל החבלה. המינון שקיבלת הינו המינון המקובל לתרופה זו ועליך לקחת אותה 5 ימים כפי שהומלץ לך. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי