אופלודקס בתחילת היריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/08/2010 | 10:33 | מאת: סיון

שלום, גיליתי אתמול,ה-5.8, שאני בהיריון, הווסת האחרונה הייתה ב-2.7.10 . התחלתי לקחת אופלודקס בעקבות דלקת בשתן ב-9.7 למשך 5 ימים. קיימתי יחסי מין פעם 1 בין המחזור לבין נטילת האנטיביוטיקה. האם יכולות להיות השלכות לכך על העובר? האם יש צורך לבצע בדיקה מסוימת? תודה מראש,

10/08/2010 | 14:02 | מאת: אוריין לניאדו

סיוון שלום, לפי בדיקתי באתר מיקרומדקס לא נעשו מחקרים מבוקרים על נשים בהריון אך ממידע שקיים, התרופה עוברת שלייה אך לא נמצא כי פוגעת בעובר. למידע נוסף ניתן לפנות למרכז הטרטוגני באסף הרופא. בכל מקרה עלייך לידע את הגניקולוג שלך. בברכה,

15/06/2011 | 08:47 | מאת: זיוון

הי אני לקחתי במינון יותר גבוה משלך 4 כדורים למשך 10 ימים ואח"כ גלתי שאני בהריון בררתי עם משרד הבריאות ואמרו לי שלא ידועה להם שאופלודקס שעושה אזשהו תופעות לעובר

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי