הוראות אחסון מבלבלות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/08/2010 | 07:52 | מאת: גלי

אני מקבלת betaferon מעל 10 שנים. תמיד משרתי אותו לפי ההוראות בין 2-8 מעלות. בשנים אחרונות bayer שינו את הוראות האריזה, את החומר פעיל לעד 25 מעלות , ז"א לא צריך מקרר. בכל זאת הרוקחת ממשיכה להדביק מדבקה עם ההוראות של בין 2-8 מעלות. מה נכון לעשות עם התרופה? איך לאחסן? חשוב לי מאוד, תודה

03/08/2010 | 11:36 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום גלי, לפי עלון לתרופה, יש לשמור את התרופה מתחת ל- 25 מעלות צלזיוס (ניתן גם במקרר). האחסנה לאחר מיהול התרופה היא במקרר (2-8 מעלות צלזיוס) עד 3 שעות. בברכה,

03/08/2010 | 18:23 | מאת: גלי

תודה רבה על מהירות התגובה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי