השכמה מוקדמת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/08/2010 | 12:41 | מאת: שירה

מאז שאני לוקחת 600 מ"ג סרקוול אני מתעוררת לפחות פעמיים בלילה בשלוש או בארבע ואז בחמש השכמה אין לי בעיה לקום בשש אבל שעות כאלה זה ממש מוגזם מה לעשות ? תודה רבה

03/08/2010 | 12:13 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום שירה, לפי מיקרומידקס , הפרעות שינה מופיעה כתופעת לוואי של תרופה זו באחוד של 8-12 %. ההמלצה היא לפנות לרופא המטפל לצורך בירור , או שינוי התרופה לכזו שאינה גורמת לתופעת לוואי מסוג זה. קיימות תרופות אחרות שמטפלות באותה התויה, שלא גורמות לתופעת לוואי זו. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי