טיפות עיניים לטיפול ביובש תמידי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/07/2010 | 11:39 | מאת: esti

שאלה לגבי טיפות עיניים eycon אני סובלת מבעית יובש בעינים (יש לי גם פטריגיום בשתי העיניים.) יש לי דלקות ואודם בעניים כל כמה יודשים והומלץ לי להשתמש בטיפות לחות שלא מכילים חומר משמר. גילי מעל 60, ואני בד"כ משתמשת בטיפות eypotears ולפעמים גם ב hylo-comod שהן מאד מאד יקרות . לאחרונה האופטומטריסט המליץ לי על טיפות eyecon. השאלות שלי הן:1) האם גם טיפות eyecon הן ללא חומר משמר ? 2) האם הן אפקטיביות כמו hylo-comod 3) האם ניתן להשיג אותם בקופ"ח? 4)האם עלי להיוועץ ברופא עיניים כדי לנסות להשתמש ב eyecon? מודה מראש על תשובתכם אסתי

10/08/2010 | 08:48 | מאת: מוחמד אבו פול

אסתי שלום, ניתן להשיג טיפות עיניים אלו בכל בית מרקחת, והן לא דורשות מרשם רופא. התכשיר אינו מכיל חומר משמר. בעצם, ה-EYECON וה- HYLO-COMOD, הנם שני תכשירים אשר מכילים את אותו החומר הפעיל, על כן הם צפויים להיות בעלי אותה אפקטיביות. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי