פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/07/2010 | 23:40 | מאת: שני

שלום , אני נוסעת עוד שבוע לאילת ואני מקבלת מחזור בדיוק שאני נוסעת , הלכתי לרופאת נשים והיא נתנה לי מרשם לפרימולוט נור . היא אמרה לי שיכולות להיות תופעות לוואי , מה הם ? ודבר שני רציתי לשאול עם אני יכולה לשתות אלכוהול בזמן שאני לוקחת את הכדורים או שיש בזה סיכונים ?

02/08/2010 | 14:37 | מאת: אוריין לניאדו

שני שלום, לפי מקורות המידע שבידינו, micromedex תופעות לוואי נפוצות של פרימולוט נור שמכיל את החומר הפעיל Norethisterone הן כאבי ראש, בחילות, מחזור לא סדיר וסחרחורת. לא מומלץ לעשן בזמן נטילת התרופה, אין אינטראקציה בין אלכוהול לתרופה הנ"ל. יש לקחת את התרופה כל יום בשעה קבועה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי