הפסקת אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/07/2010 | 21:18 | מאת: מודאגת

שלום, מאתמול אני סובלת מחום וכאב גרון. אתמול החום הגיע עד 39.0 והיום (בעזרת האקמול) החום הוא בערך 37.0-37.4. אתמול הייתי אצל הרופא וכיוון שאני נוסעת לחו"ל הוא נתן לי אוגמנטין -875 מ"ג פעמיים ביום. היום מצבי טוב בהרבה. שאלתי היא האם במידה ואין משטח גרון שמעיד על דלקת נגיפית ניתן להפסיק את הטיפול באמצע?! תודה

09/08/2010 | 12:07 | מאת: כמאל עמארנה

על פי העלון לצרכן, עלייך להשלים את הטיפול שהומלץ לך על ידי הרופא. גם אם חל שינוי במצב בריאותך אין להפסיק הטיפול בתרופה ללא התייעצות עם רופא.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי