חייבת תשובה כמה שיותר מהר...

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/07/2010 | 21:05 | מאת: מודאגת

היי. אני בת 17 והתחלתי לקחת גלולות למניעת הריון כי יש לי חבר קבוע ורציתי את זה כבר דיי מזמן. התחלתי כמו שצריך, ביום הראשון של המחזור, ועברו ימים, כלומר לקחתי 4 גלולות. האם זה כבר בטוח שהוא יגמור ביפנים ואין סכנה להיכנס להריון? או שיש זמן שאחריו זה בטוח? (הגניקולוג אמר שאם אני יקח אותם נכון, אז כבר מהחודש הראשון זה בטוח, אבל אני לא יודעת מאיזה גלולה בידיוק... דבר נוסף, אם יש לי בהלת הריון עכשיו, האם פוסטינור יבטל את ההשפעה של גלולות ?? תודה מראש =]

29/07/2010 | 11:43 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רב, לאחר נטילה של שבוע ימים ובהנחה שאת לא מפספסת ימים הגלולה שאת לוקחת תהיה אפקטיבית. נטילה נכונה של גלולות תחסוך ממך שימוש בפוסטינור (פוסטינור מכיל מינון גבוה מאוד של החומרים הפעילים בגלולה ולכן אופצית השימוש בו אינה מומלצת.) בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי