ייעוץ תרופתי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/07/2010 | 19:42 | מאת: לילי

כיוון שאני לוקחת מס' תרופות וויטמינים ברצוני לשאול אם אין סתירה ביניהם, והאם אפשר לקחת יחד: בבוקר: אנלדקס 5 להורדת לחץ דם + Q10 + ויטמין לנשים+ +קרטילגו לכאבי בירכיים+גלוקו טק לאיזון הסוכר. בערב: סימבקור 20 מ''ג+שמן דגים+סידן+D אודה לתשובתכם

28/07/2010 | 12:36 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום לילי, לפי מקורות המידע שבידינו, micromedex, אין אינטראקציה בין התרופות שאת נוטלת לויטמינים וחומרי הטבע. מומלץ לא לעשות שינויים דרסטיים בדיאטה שלך. יש לציין שעדיף להימנע ממוצרי חלב וסותרי חומצה אחרים בזמן נטילת הסידן. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי