כפר הנוער בןשמן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/07/2010 | 15:01 | מאת: שטרן צבי

עקב פטרת בציפורניים ברגליים קילבתי טיפול ב-איטרנול 100 mg בכמוסות. הרוםאה ראתה את תוצאות בדיקות הדם שלי ולפי בקשתה מסרתי לה שאני נוטל אספירין של 75mg לא עקב בעיה שהיא אלא כהמלצה בלבד כמו כן מסרתי לה שאני נוטל סימבסטאין 20 mg עקב כולסטרול וטריגליצרידים. כאשר הגעתי הביתה וקראתי את העלון המצורף לתרופה כתוב שם בפרוש שאנשים שנוטלים סימבסטין אסור להם בשום פנים לקחת את האיטנול.שכחתי לציין שאני בן 62 ואדם בריא אינני יודע מה לעשות אודה לכם על תשובתכם בתודה מראש צבי

28/07/2010 | 13:10 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, לפי מקורות המידע שבידינו, micromedex, אכן שימוש באיטרנול וסימבסטטין במקביל מהווה התווית נגד. מומלץ לפנות לרופא המטפל כדי להחליף טיפול, אפשר לשנות את הטיפול האנטי-פטרייתי או את הסימבסטטין. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי