מינון יתר של אקמול?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/07/2010 | 22:43 | מאת: סטודנטית

סובלת מכאבי מחזור חזקים מטופלים ע"י רופא/רופא נשים. לצערי לקחתי אקמול בסדר הבא: קוד אקמול 1. לאחר שעתיים אקמול אחד לאחר רבע שעה חצי קודאקמול סה"כ תוך שעתיים ורבע 1.5 קודאקמול ו-1 אקמול האם זה מסוכן? לא אעשה זאת שוב סבלתי מאוד

01/08/2010 | 15:52 | מאת: כמאל עמארנה

לפי מקורות המידע שבידינו- lexi לא עברת את המינון המקסימלי ליום, שהינו 4 גרם ליום. למרות זאת המשטר המתן המקובל הינו 1-2 טבליות (של 500mg) עם רווח של 4-6 שעות בין מנה למנה בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי