נירבקסל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/07/2010 | 14:18 | מאת: ג'זי

שלום רב אני סובלת מחוחציות בקיבה ובעת התקף אני מקבלת את הסימנים האופייניים שלו - כאבים בקיבה וכל מיני מיחושים של גזים וגיהוקים ובמקרים חמורים גם דופק מואץ. כזה התקף אני מקבלת אחרי אכילת דבר מה שאני יודעת שהוא מזיק ומשתדלת לשים לב לזה. בזמן התקף אני לוקחת כדור אחד של נירבקסל אותו אני מחזיקה בבית לשעת חירום וזה אכן עוזר וההקף חולף תוך מקסימום 24 שעות. לאחרונה תרופת זו - נירבקסל חסרה בכל בתי המרקחת ולא ניתן להשיגה בגלל מחסור בחברה. שאלתי אליכם האם אתם יכולים להמליץ לי על תרופה חלופית עד שתחודש אספקת הנירבקסל. בברכה ובתודה מראש

25/07/2010 | 14:54 | מאת: לובה

גם אני סובלת מאותם בעיות כבר 30 שנה. כל פעם לאחר התקפת מחלה הייתי צריכה חודש ימים כדי להבריא.בשנת 1995 רופא נתן לי מרשם לנרבקסל.הפלאתי שעזר. במשך שנים רבות היה עוזר לינרבקסל. להיום הרופה עמר כי כבר לא מייצרים נרבקסל. החליפו לי במודאל.כבר שבוע אני בחופש מחלה. המודאל לא עוזר. למו הורידו את הנרבקסל מהיצור. זה היה פיטרון מהיר ואפקטיבי.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי