שימוש באגיסטן וגינלי בתחילת מחזור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/07/2010 | 09:31 | מאת: רננית

בשל פטריה וגינלית השתמשתי באגיסטן וגינלי אחד ובעת ההחדרה ראיתי שגם החל לי מעט דימום ויסתי. קראתי שאין להשתמש באגיסטן הוגינלי בעת מחזור- מה לעשותצ והאם הדבר יכול לגרום נזק (ברור שבימים הקרובים לא אשתמש יותר)

25/07/2010 | 14:40 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום רננית, לפי העלון לרופא אין להשתמש בתרופה זו בזמן מחזור. ויש לסיים את הטיפול לפני קבלת מחזור (לא ידוע על נזק העלול לקרות כתוצאה מהשימוש. במקורות מידע אחרים אין הגבלה לשימוש בנרות גם בזמן מחזור). אם מדובר במצב שאינו סובל דיחוי, קיימים תכשירים אחרים לטיפול בפטרייה וגינלית שניתנים דרך הפה בהמלצת רופא בלבד. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי