המרה של מינון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/07/2010 | 17:46 | מאת: עידן

שלום, אני בן 24 שוקל 64 וגובה 1.68 אני לוקח ריטלין "רגיל" (10מ"ג) 2.5 כדורים 3 פעמים ביום (סה"כ 75 מ"ג ביום) אם אני רוצה לעבור לריטלין SR 20 מ"ג כמה עליי לקחת וכמה פעמים ביום

28/07/2010 | 15:58 | מאת: אוריין לניאדו

עידן שלום, לפי העלון לרופא, ריטלין SR משפיע למשך 8 שעות, ולכן נוטלים אותו אם רצוייה השפעה לזמן ארוך יותר (רטלין SR ניתן לקחת פעמיים ביום). ישנה פורמולציה של RITALIN LA (long acting), מדובר בריטלין שמשפיע למשך כל היום. אם הנך נוטל כ-10 מ"ג ריטלין "רגיל", אז בכדי לבצע את המעבר, יש ליטול כ- 20 מ"ג ריטלין LA. . יש לפנות לרופא, בכדי לבצע את המעבר מצורת המתן של שחרור מידי, לזו של שחרור מושהה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי