סרוקואל+בונסרין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/07/2010 | 12:42 | מאת: רוחמה

שלום רב מזה 3 ימים אני נוטלת 1 כדור סרוואל במינון התחלתי נמוך בערב לפני השינה. כמו כן נוטלת מזה שנים 2 בונסרין בערב לפני השינה. היום אני מרגישה חולשה ונמנום. האם השילוה לא מתאים לי? האם כדאי להמשיך? תודה

19/07/2010 | 13:07 | מאת: מוחמד אבו פול

רוחמה שלום, לפי אתר MICROMEDEX מעודכן אין אינטראקציה בין שתי התרופות שאת נוטלת. כל נטילה של תרופה חדשה, עלולה להוביל לתופעות לוואי. הסרקואל גורמת לעייפות בשכיחות של 1% עד 5%. היא גורמת לישנוניות בשכיחות של 16% עד 57%. בד"כ לוקח לגוף זמן להסתגל לתרופה, רוב תופעות הלוואי חולפות. לפי העלון לרופא תופעת הישנוניות מתרחשת בעיקר בשבועות הראשונים לטיפול. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי