semap\penfluridol

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/07/2010 | 15:23 | מאת: gidon

אחי נוטל סמפ פעם בשבוע והיה מאוזן היטב עכשיו הודיעו לי שהפסיקו להביא את התרופה לארץ אני מבקש עצה איפה ואיך אני יכול להסיג את התרופה כדי שאמשיך לטפל באחי. חשוב לציין שהתרופה הזו הוא מקבל לא בידיעתו בהמלצה של הפסיכיאטר המטפל,והרגיש טוב עמה. נא עזרו לי בבקשה!!!

06/10/2010 | 09:16 | מאת: אמנון

גם אצלי במשפחה קיימת הבעייה לעיל, שלא ניתן לרכוש כיום את התרופה בישראל. האם יש תרופה חליפית ל-SEMAP במינון של 20MG לכדור שבועי ? או לחילופין, היכן ניתן לרכוש את התרופה הזו ?

21/07/2011 | 20:06 | מאת: גבי

מדלוג, WWW.MEDLOG.CO.IL

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי