נדודי שינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/07/2010 | 20:05 | מאת: נורית

שלום אני סובלת מנדודי שינה. לאחרונה הרופאה שלי אמרה שיש תרופה חדשה אמריקאית, שניתנת לקניה באופן פרטי. ambien rc לפי דבריה התרופה נותנת מענה לנדודי שינה, ולהרגשת עייפות במשך היום. אודה לכם אם תבהירו לי את היעילות של תרופה זו, והאם יש תרופה מקבילה הנמצאת בסל הבריאות תודה

15/07/2010 | 16:05 | מאת: ירון הרוקח

ambian cr היינה תרופה חדשה המיועדת לאנשים המתקשים להרדם ושמוצאים את עצמם מתעוררים מספר פעמים במהלך הלילה. התרופה יעילה ביותר שכן היא מורכבת משני אלמנטים: 1. שכבה שמתמוססת באופן מיידי ומשרה שינה 2. שכבה המשתחררת לאט לאט ובקצב אחיד ומונעת התעוררוית במהלך הלילה ואם מתעוררים אז היא משרה הרדמות מהר יותר. התרופה יעילה מאד וכמעט שאינה גורמת לעמידות והתמכרות (דבר המצריך עליית מינון). בסל התרופות קיימת התרופה nocturno אך היא מורכבת רק מהשכבה שמתמוססת מהר ומשרה שינה לשאלות נוספות: [email protected]

17/07/2010 | 21:47 | מאת: גלית

שלום רב, אני מבינה ש AMBIAN אינה בסל התרופות,מה מחירה בבית המרקחת? האם היא דומה לסירקדין? כמו כן אני השתמשתי בזודורם בזמנו ועכשיו שחזרו לי בעיות השינה הוא לא כל כך מועיל.(נוקטורנו,בונדורמין לא ממש עזרו לי כמוהו).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי