פרדניזון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/07/2010 | 19:41 | מאת: יוסי

שלום, קיבלתי תרופה בשם פרדניזון (סטרואידים) ליבוש נזלת ונוזלים באוזניים נראה לי שהרופא אמר לי חצי כדור ליום במרשם רשום 2.5 כדורים ליום, אשח אם מישהוא יוכל לעזור לי, את הכדור קיבלתי בעקבות ירידה חדה בשמיעה כנראה בעקבות נוזלים תודה רבה יוסי

15/07/2010 | 16:13 | מאת: ירון הרוקח

חשוב מאד לברר עם הרופא את הטיפול המדוייק. אם הטיפול היינו ארוך אז יש דרישה להפחתת מינון בצורה הדרגתית ולכן הגיוני שהוא אמר להתחיל ב- 2.5 כדורים ליום בבוק אחרי ארוחת בוקר ולרדת לאחר זמן מסויים במינון ובקצב אחיד לשאלות נוספות:[email protected]

18/07/2010 | 17:00 | מאת: כמאל עמארנה

טעויות במתן תרופות הרבה בזכות התשובה "הגיוני"!!! לא הוזכר מינון הכדור שהמטופל מקבל, ומה הרופא הסביר לו, האם מקבל 12.5 מ"ג או 50מ"ג ולכן תשובה לשאלה זו היא בעייתית והרוקח בקהילה היה צריך לתת מענה לאחר בירור מעמיק לסוגיה. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי