תרופה בטעם מר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/07/2010 | 08:51 | מאת: סבתא דואגת

הרופא רשם לנכדתי pen-rafa v.k. בניגוד לסירופ ראפאפן הרגיל, לתרופה הזו יש טעם מר נורא. הרוקח טוען שהפסיקו לייצר ראפאפן בארץ. האם זה נכון? מה ניתן לתת במקום הפן-ראפא?

14/07/2010 | 19:04 | מאת: ירון הרוקח

את הרפאפן הישן אכן הפסיקו לייצר בארץ ופן רפא זה השם החדש של התרופה. אם התרופה נרשמה לדלקת גרון היא מאד יעילה ויש לנסות לתת אותה אם לא מצליחים רצוי לחזור בהקדם לרופא על מנת להחליף את האנטיביוטיקה לאנטיביוטיקה אחרת על מנת שהנכדה תוכל לקבל את טיפול. לשאלות נוספות : [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי