רדקטיל 10 מ"ג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/07/2010 | 10:45 | מאת: רונית

בת 30 בריאה.במשך שנה לסירוגין לא באופן יום יומי שימוש ברדקטיל 10 מ"ג.השאלה שלי עבר שנה מאז נטילת פעם ראשונה את הכדור ורשום באריזה שלא מומלץ להשתמש בכדור אחרי שנה שמשתמש כי לא יודעים מה תיהיה ההשפעה. אני יכולה למרות זאת להשתמש בכדור או שאני מסכנת את עצמי? אשמח לתשובה כי בנתיים אני חוששת מאוד להשתמש בכדור ולא נוטלת אותו. תודה רבה מראש

13/07/2010 | 13:47 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום רונית, הטיפול המומלץ בתרופה הוא כמוסה אחת ביום. גישה טיפולית הולמת כוללת דיאטה, שינוי בהתנהגות ופעילות גופנית מוגברת אשר חיוניים לשמירה על הירידה במשקל לאחר הפסקת הטיפול. לפי העלון לרופא, אין מספיק מידע לגבי בטיחות ויעילות השימוש בתרופה מעבר לשנה, ולכן נותנים את התרופה רק לתקופה מסוימת ולא מעבר לשנה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי