טיפות עיניים לוקלין LOCALIN DROPS

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/07/2010 | 07:56 | מאת: מרינה

איפו או איך אפשר להסיג מרשם לטיפות האלו? אבא שלי שרף את עינב עוד בצבע ועכשיו שהוא עובד באש (הוא מסגר) כואבות לו העיניים מעוד. אנכנו יודעים שהטיפות האלו לא מרפאות אלה רק מרדימות את הכאב. אבל עדין הם מעוד מעוד אוזרות לו. אני מודה על כול אזרה או הצאה מראש.

07/07/2010 | 11:28 | מאת: אוריין לניאדו

מרינה שלום, עליכם לפנות לרופא עיניים לבדיקה והמלצה על טיפול מתאים. בברכה,

10/01/2011 | 15:07 | מאת: אבו מוסא

לא מוכרים localin בבית מרקחת אבל אם תגיע למגן דוד יטפטפו לך את זה לעניים זה עוזר מאוד תוך שתי שניות אבל הכאב חוזר לאחר חצי שעה מי שעוב מסגר צריך לחפש אפו קונים את זה כי הרופאים לא נותנים את זה לאנשים לבית . הרופאים מישתמשים עם זה בחדרי ניתוח .פרפסור לעניים אמרלי שהכי טוב לשיםמשחת סנטומצין ולחבוש העניים זה כואב וסורף בהתחלה אך יש הקלה גדולה לאחר חצי שעה הכי טוב לא לרתך בלי מסכה טובה. ולא בחושך בשום אופן

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי